Nikola J. (33) iz Tekije poginuo na putu D.Milanovac – Kladovo

Nikola J. (33) iz Tekije poginuo na putu D.Milanovac – Kladovo

4665
0
SHARE

NIKOLA Jovanović (33), iz Tekije kod Kladova, zvani Nidža Paf, poginuo je u petak u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. On je iz zasada nepoznatih razloga, svojim BMV-om probio zaštitnu ogradu mosta, na magistralnom putu Donji Milanovac – Kladovo, kod mesta zvano Golo Brdo i sleteo u provaliju duboku oko 50 metara.

Da tragedija bude još veća, na istom mestu, pre tri godine poginuo je Dalibor Nikolić (30), Jovanovićev brat od tetke, koji je krećući se putem od Kladova ka Donjem Milanovcu na istom mostu probio zaštitnu ogradu motorom, pao u provaliju i preminuo na licu mesta.

Zasada nisu poznati razlozi ove stravične saobraćajne nesreće – rečeno je “Novostima” iz izvora bliskih istrazi. – Sumnja se da je zbog poledice na mostu Jovanović izgubio kontrolu nad automobilom, probio zaštitnu ogradu i sleteo u provaliju. Po nalazima lekara nesrećni mladić je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

A, kako smo nezvanično saznali, Jovanović je na kobnu vožnju svojim automobilom krenuo posle obeležavanja rođendana svoje bolesne majke.

– Svratio je sa još jednim prijateljem u lokalnu kafanu, posle čega ga je nagovorio da se provozaju do Đerdapske klisure – priča nam jedan od njegovih poznanika. – Kada su se vratili, Nikola je insistirao da pođu opet, ali je njegov prijatelj to odbio, jer je Nikola, po njegovoj priči, mnogo brzo i neoprezno vozio, a uslovi za vožnju su bili katastrofalni.

Na mestu tragedije su se okupili Nikolini prijatelji, rodbina i komšije. Čekali su da se okonča uviđaj i da iz smrskanog automobila iz provalije izvuku telo nesrećnog mladića.

Izvor VECERNJE NOVOSTI

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY